Könyvtár​(​k​)​arcok. „K” mint könyvtár, avagy a skarlát jelzet

by Ambrus Attila József

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

    Nevezd meg! – Ne add el! – Ne változtasd – Így add tovább! 2.5 Magyarország (CC BY-NC-ND-SA 2.5 HU) --- OPEN ACCESS — A hangoskönyv a „Látássérült Emberek Megsegítésére” c. projekt keretében készült. A Hangoskönyv szabadon letölthetõ és változtatás nélkül terjeszthetõ, de kereskedelmi forgalomba nem hozható!

      name your price

     

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.

about

Botrányesszé e-könyvben és hangoskönyvben
Composer/Writer: Reisz László
Felolvasó/Artist: Ambrus Attila József

A jelen igénytelen munkájában a szerző megkíséreli bemutatni a modern könyvtár kialakulásának ontogenezisét, parthenogenezisét, valamint hermeneutikáját, teleológiáját és az olvasókkal folytatott intézményi metakommunikációs struktúrájának fejlődését a priori kezdeményezésekből kiindulva az információk redisztribúciójának többkomponensű interdiszciplináris folyamatában. — P. s.: ha eszembe jutnak újabb idegen szavak, és/vagy józan leszek, folytatom. Ez ígéret volt. Amúgy a leírtak személyes, az egyetemtől kezdődő, több évtizedes könyvtárosi tapasztalataimon alapulnak…, tehát ne a tükörre haragudjanak.

credits

released June 7, 2016

OPEN ACCESS Document -- Nevezd meg! – Ne add el! – Ne változtasd – Így add tovább! 2.5 Magyarország (CC BY-NC-ND-SA 2.5 HU) --- OPEN ACCESS — A hangoskönyv a „Látássérült Emberek Megsegítésére” c. projekt keretében készült. A Hangoskönyv szabadon letölthetõ és változtatás nélkül terjeszthetõ, de kereskedelmi forgalomba nem hozható!

tags

license